6 brødre blir ertet på skolen for sitt lange hår. Men SE når de svarer mobberne med sine nye frisyrer!

3527

Selv om det blir mer og mer vanlig for menn å ha langt hår, og jenter kort, så er det fortsatt noen som har vanskelig for å akseptere at alle mennesker vil se ut som de selv vil.

Phoebe Kannisto bor i New York og har en stor familie: Hun har en 10 år gammel sønn, 2 gutter på 8 år, trilling-gutter på 5, og en 3 år gammel datter.

Bare det å ha syv barn kan lett få et og annet hode til å snu seg på gaten, men når alle guttene har langt hår, er det ihvertfall vanskelig å passere noen ubemerket.

Men det de forbipasserende ikke vet, er at guttene har valgt å spare håret så langt for en helt spesiell grunn.

Det hele startet da sønnen til en venn av familien døde av kreft, og de tre eldste brødrene, som var rundt samme alder som gutten som døde, ønsket å gjøre noe for andre barn som lider av kreft.

De tre eldste brødrene sparte håret sitt langt, og donerte det til veldedighetsorganisasjonen «Children with Hair Loss». Det var for 2 år siden.

Men trillingene ønsket også å hjelpe, og snart hadde alle Phoebes 6 sønner langt hår. Det var ikke lett, og barna måtte tåle en del erting og mobbing fra de andre barna på skolen. De fleste voksne, dog ikke alle, var mer forståelsesfull, spesielt når de fikk vite årsaken til at de alle hadde så langt hår.

Men etter flere måneder med sparing, var det omsider tid for å dra til frisøren – hvor de kunne klippe av over 5 meter hår og donere til organisasjonen.

Selv om det var tøft til tider, synes guttene fortsatt det var verdt det.

Lillesøsteren ville også være med, men der måtte moren sette grensen. Hun får være med neste gang, når hun er litt eldre og forstår hva det innebærer.

I videoklippet nedenfor kan du se hvordan brødrene så ut før og etter besøket hos frisøren.

Del gjerne disse unge guttenes fantastiske initiativ med dine venner på Facebook!