Hun veide 470 kg og kunne ikke gå. Men du vil ikke TRO hvordan hun ser ut nå!

266847

Mayra Rosales har hatt litt av en reise.

I 2009 fikk hun den uheldige tittelen «Verdens tyngste kvinne», og veide hele 470 kg.

Men du vil nesten ikke tro dine egne øyne når du ser hvordan hun ser ut nå!

Overvekt, og de helseproblemene som medfølger fedme, er blant vestens største folkehelseproblemer – og det er et voksende problem også i Norge.

Mayra Rosales, fra Texas, USA, ble i 2009 kåret til verdens tyngste kvinne. Hun veide på den tiden 470 kg, og kunne verken gå eller forlate sengen sin. Legene fryktet at hun ikke hadde lang tid igjen å leve.

Men det var ikke før en tragedie traff familien hennes at hun bestemte seg for å vende om på livsstilen sin.

Nevøen hennes ble myrdet, og Mayra ble selv anklaget for mordet. Men etterforskningen beviste senere at det faktisk var moren hans som hadde drept ham, og Mayra ble frikjent.

Men dette var oppvekkeren hun trengte for å snu om på livet sitt fullstendig. Hun fikk et gastric bypass som skulle hjelpe henne gå ned i vekt raskere.

Etter det endret hun helt om på kostholdet sitt, og begynte å trene. Og resultatene lot ikke vente på seg!

I 2016 hadde hun faktisk klart å gå ned 380 kg – og veide da bare 90 kg! Det er stå-på vilje det!

Mayra har etterpå gått igjennom flere operasjoner, blant annet for å fjerne overflødig hud, og hun ser bedre ut en noen gang! Faktisk ser hun ut som en ny kvinne – en kvinne som er sunn og frisk, og ønsker å leve livet til det fulle!

Vi vet alle hvor vanskelig det kan være å gå ned bare et par kilo… Jeg er derfor utrolig imponert over Mayra som gikk ned SÅ mye! DEL gjerne denne artikkelen på Facebook hvis du er enig!