13. juli 2024

Passasjerene på flyet blir irritert fordi babyen ikke slutter å gråte. Da griper flyvertinnen inn!

Whitney og Geoff Poyntz skulle fly hjem til Calgary i Canada, fra Palm Springs i California, USA – med sin 4 måneder gamle datter. Når flyet tok av, sov babyen sukkersøtt, og foreldrene så frem til en fredelig flytur. 

Med freden skulle ikke vare lenge…

Snart begynte babyen å gråte og skrike. Foreldrene prøvde alt de kunne for å roe henne ned, men til ingen nytte. Moren Whitney beskriver hendelsen selv:

«Når kapteinen snakket over høyttalerne, våknet hun, noe som selvfølgelig ikke er noens skyld. Jeg roet henne ned og fikk henne til å sovne igjen, og plugget i hodetelefonene for å se en film. Men omtrent 30 minutter senere var det totalt kaos. Jeg vet ikke om det var lufttrykket eller hva det var, men vi hadde ikke en fornøyd baby. Uheldigvis er ikke setene laget for å gynge eller å få en baby til å sove.

Der satt jeg, med blanke øyne, svette rennende nedover panna og prøvde å få datteren min til å sove – så kom dagens helt… En flyvertinne ved navn Ashley. Ashley kom bort til oss og spurt om hun kunne ta henne og gå opp og ned midtgangen…Den første tanken i hodet mitt var ‘hmm, en fremmed vil ta datteren min for å gå opp og ned midtgangen?!’. 

Men hun gjorde det, og det roet ned datteren min. Dette virker kanskje ikke så utrolig, men opplevelsen var fantastisk. Aldri hadde jeg trodd at noen ville gjøre det – melde seg frivillig til å ta en gråtende baby…men hun gjorde det. Westjet (Ashley), Jeg vil gjerne takke deg for den fantastiske servicen du ga oss.»

Som Whitney selv skriver, så virker dette kanskje ikke så veldig utrolig. Men det gjorde sikkert veldig godt for henne, som satt der med en baby ute av kontroll, og dømmende øyne på seg fra alle de andre passasjerene.

Tommelen opp for denne fantastiske flyvertinnen.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!