Legene klarer ikke å kurere denne 7 år gamle gutten. Han gjør seg nemlig SELV syk!

3645

Denne 7 år gamle guttens helse er i kritisk tilstand. Og det blir ikke bedre. Men moren hans kan ikke gjøre noe som helst for å stoppe det.

Junior Rucroft fra England ser ut som et helt normalt barn. Men på sine 7 år har han allerede vært innlagt på sykehuset 50 ganger. Gutten lider nemlig av en alvorlig allergi. Men han er ikke allergisk mot noe han kan unngå – Junior er allergisk mot seg selv!

Hver dag er det en viss fare for at gutten får en livstruende allergisk reaksjon eller et astmaanfall. Og det som utløser lidelsene? Hans eget hår.

Mamma Paula kunne knapt tro det når legene sa at sønnen hennes var allergisk mot sine egne hårsekker. Hvis han drar hånden gjennom håret og berører ansiktet etterpå, sveller det umiddelbart opp. Det er derfor han går med håret klippet helt kort, og han kan ikke berøre hodet sitt.

Men dette er ikke Junior eneste utfordringer. Da han var baby, døde han nesten – av å få et kyss av moren.

Moren hadde spist nøtter like før. Når hun ga den lille gutten sin et kyss, måtte hun hjelpeløst se på at ansiktet hans svellet opp. Nødetatene ankom akkurat tidsnok til å redde livet hans.

På sykehuset fant de ut at Junior slet med mer enn bar astma og allergi. Han er faktisk allergisk mot det meste man kan tenke seg: nøtter, dyr, støv, pollen, og sitt eget hår.

Ingen av Juniors søsken har noen allergier. Likevel blir hver dag en stor utfordring for familien.

Det er ikke bare allergien som kan utløse astmaanfall. Når Junior går opp eller ned trapper, og når kan ler eller gråter, kan han får anfall. Og moren jobber døgnet rundt for å sørge for at huset deres er så støvfritt som mulig. De gjør virkelig at de kan for å hindre at sønnen får en livstruende reaksjon, men de blir aldri helt kvitt sannsynligheten for at det skjer.

I videoreportasjen nedenfor kan du høre alt om Junior og familien.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!