Dommeren sukker dypt når hun avslører låtvalget sitt. Men sekunder senere KASTER han seg etter knappen!

9793

Å stille opp på audition med en verdenskjent sang er uten tvil en dristig beslutning. Det er klart man kan føle seg trygg hvis det er en låt man har hørt mye på – men på den andre siden har man plutselig så mye å leve opp til, spesielt hvis den originale versjonen synges av en artist med en helt unik stemme.

Så når 15 år gamle Sarah Ikumu tok scenen i Britain’s Got Talent og forklarte at hun skulle synge Jennifer Hudsons «And I Am Telling You», gjorde hun det ikke lett for seg selv. Sangen er trolig en av de vanskeligste å synge, uansett hvor dyktig man er. Og Sarah ble først møtt av stor skepsis, fra både publikum og juryen.

Men denne jenta visste hva hun gjorde…for når Sarah åpnet munnen og begynte å synge, var det ingen som rynket på øyenbrynet lengre. Den kraftige stemmen hennes tok tak i alle i salen, og fikk dommerne til å gi henne stående applaus.

Sarah er som nevnt bare 15 år gammel, så vi ser for oss at hun har en en stor framtid foran seg med den stemmen hun har. Hør selv i videoklippet nedenfor.

Del gjerne videoen med dine venner på Facebook!