13. juli 2024

Kvinnen leser en bok når noe plutselig EKSPLODERER på armen hennes. Så ser hun hva det var!

Dana Mitchell satt komfortabelt i stuen sin og leste bok, da hun plutselig ble avbrutt av et høylytt smell. Det var en eksplosjon – på håndleddet hennes.

På armen hadde kvinnen fra Wisconsin i USA hatt på seg en fitnessklokke. Den skulle måle skritt, aktivitet og forbrente kalorier. Men når klokken plutselig eksploderte, resulterte det i at huden på armen hennes ble brent.

«Klokken var enten defekt, eller så hadde jeg brukt den lenge…Ikke vet jeg.» sier amerikaneren. «Den brente uansett armen min.»

Selv om Dana umiddelbart rev klokken av armen, fikk hun andregrads forbrenning, og legen måtte fjerne plastikk og gummi biter fra såret.

Produsenten Fitbit har annonsert at de skal komme til bunns i saken. Siden det ikke finnes noen andre tilfeller der dette har skjedd, vil det ifølge selskapet ikke være noen grunn at kundene ikke kan bruke klokkene.

De har allerede sendt Dana Mitchell en erstatning for den eksploderte klokken. Om hun kommer til å bruke den nye klokken etter dette, er dog en annen historie.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!