Jenta vinker til politimannen hver morgen. Men så oppdager han det fæle og STORMER inn i huset!

137730

Politiet har en tøff jobb. Ikke bare må de arbeide lange skift i et utrygt miljø, men de kan også fort bli målskiver for mennesker som er ute etter bråk, selv om de bare prøver å gjøre jobben sin.

Men heldigvis finnes det mange som støtter og hyller politibetjenter, og gir dem den anerkjennelsen de fortjener.

Det er ofte etter terrorangrep eller drap vi hører mest om politiets arbeid i media, men de gjør så utrolig mye mer enn det. Politiet tar for seg utrolig mye viktig i hverdagen, men dette er ikke historiene som når ut til nyhetsbyråene.

Historien om Klynn Scales og politimannen Jeff Colvin er én av disse historiene.

For Klynn Scales var ikke barndommen en dans på roser. Hun vokste opp i et hjem som var fylt med vold og narkotika.

Faktisk var ting så ille at hun flere ganger måtte stjele mat fra 7-Eleven, bare for å kunne gi mat til sine to brødre.

Det var i 9-års alderen at Klynn møtte på politimannen som burde ha innsett situasjonen hennes. Han hilste på Klynn hver dag, og den vesle jenta smilte og vinket til ham fra vinduet.

«Gjennom alle de vonde tidene, pleide jeg å se ham for meg, og tenke at han var der for oss når vi trengte ham,» forteller Klynn for nyhetskanalen WGN og fortsetter:

«Jeg tenkte alltid at han ville beskytte oss, og det var noe jeg hele tiden fortalte meg selv gjennom de verste periodene i barndommen min.»

Klynn visste ikke navnet på politimannen hun så sånn opp til, men hun følte likevel at han var den eneste hun kunne stole på.

Men én dag gikk det galt. Politimannen la merke til at Klynn ikke var på sin vanlige plass i vinduet, hun vinket ikke til ham og hun kom heller ikke ut for å hilse.

Noe føltes ikke riktig. Så han gikk inn i huset.

Politimannen ble sjokkert når han åpnet døra og fant den lille jenta – som var alvorlig syk.

Foreldrene var ikke til å finne, så han tok henne med seg og kjørte henne rett på sykehuset, hvor hun ble behandlet for underernæring.

Klynn mistet kontakten med skyttsengelen sin etter at hun ble utskrevet fra sykehuset, og snart flyttet hun fra hjemmet sitt i Kansas City, i håp om å få et bedre liv.

Et par år senere fikk en viss Jeff Colvin en e-post om en liten jente som pleide å bo nær politistasjonen…

Det var begynnelsen på et møte som skulle bli svært emosjonelt for dem begge.

SE videoen nedenfor og DEL denne utrolige historien med venner og familie på Facebook for å hylle mannen som hjalp ei lita jente som hadde det tøft!