Måten folk behandler 6-åringen på er MOTBYDELIG. Men mannen på slutten er verst av alle.

3536

Folk i storbyer er ofte travle mennesker, og kommer seg fortest mulig fra A til B i en hektisk hverdag uten å legge særlig merke til menneskene rundt seg. Men hvordan reagerer de når de ser en liten jente stående helt alene?

Dette sosiale eksperimentet er planlagt og utført av UNICEF. Og det viser et helt sjokkerende resultat. De slipper 6 år gamle Anna ut i to situasjoner: I den første situasjonen står hun alene på gata, og i den andre kommer hun inn i en kafé og får beskjed om å sette seg med noen fremmede. Men hun kles opp på to forskjellige måter, og forskjellen på hvordan hun blir behandlet er kvalmende.

De ender faktisk opp med å måtte avbryte eksperimentet tidlig, fordi Anna blir så lei seg, og må løpe ut av kafeen for å finne mammaen sin. Og i mammas trygge armer gråter hun hjerteskjærende lenge…

Noen mennesker er iskalde, men det er skummelt å se hvordan fordommer påvirker medmenneskeligheten vår – spesielt når det kommer til små barn.

SE denne utrolig viktige videoen nedenfor, og DEL den med alle du kjenner på Facebook! Dette kan ikke fortsette!