12-åringen ser galningen som prøver å kidnappe søsteren. Da gir hun ALT for å redde henne!

1774

Brandie Weiler og hennes to døtre, Maddie (12) og Mollie (7), var på vei til Busch Gardens i Virginia når de ble vitne til en bilulykke foran seg på veien.

Brandie kjørte inn til siden for å hjelpe, men mens hun fremdeles var på telefonen med 113, kom mannen som var skyldig i ulykken mot bilen der Maddie og lille Mollie satt fastspent.

Den bekymrede moren begynte å skrike, men før hun klarte å komme seg tilbake til bilen hadde mannen stukket hånden inn vinduet og låst opp bilen. Han satte seg så i førersetet, og begynte å skrike ting som «La oss dra! Jeg må komme meg til et sted!»

Han prøvde å komme seg av gårde med søstrene fremdeles i baksetet, men her er tingen… Maddie og Mollie kommer fra en lang linje av politibetjenter og brannmenn, og Maddies instinkter fikk seg en kickstart.

«Jeg bare gikk for det,» forteller hun til FOX2. «Jeg tenkte ikke på noe annet enn ‘han er en galning og han må ut av bilen.'»

Ikke bare begynte Maddie å slå mannen og skrike om hjelp, men hun gjorde noe så smart at det reddet både henne og lillesøsteren fra å bli kidnappet!

Se hva hun gjorde i videoen nedenfor, og DEL den videre med venner og familie på Facebook hvis du synes at Maddie er en ekte HELTINNE!