Legene har aldri sett et lignende hode som på den lille jenta. Men så forvandler de henne TOTALT!

2751

Vesle Renu ble født i India med en sjelden svulst voksende fra hodeskallen hennes. Den var nesten like stor som en fotball og veide hele 2,5 kg. Legene mente den var livstruende, og eksperter trodde at den kunne eksplodere hvert øyeblikk.

En operasjon var helt nødvendig for 4 år gamle Renu, men foreldrene hadde ikke råd til å fjerne svulsten.

«Hun var et helt normalt barn, men mens hun vokste begynte vi å legge merke til en klump som vokste på midten av hodet hennes,» forteller moren Pramila til Daily Mail. «Først trodde vi bare at det var en byll som ville forsvinne av seg selv, men den ble bare større og større som tiden gikk.»

Når foreldrene delte historien til Rena på sosiale medier, begynte plutselig totalt fremmede å støtte familien. Situasjonen til Renu nådde til og med den indiske politikeren Akhilesh Yadav, som spurte lokale myndigheter om ikke de kunne gi henne operasjonen gratis.

Den sjeldne svulsten er faktisk den ene av bare TO kjente tilfeller i verden. Og, utrolig nok, viste prøvene at svulsten til Ranu ikke var en kreftsvulst og var bortimot ufarlig.

Til slutt ble det Dr. SN Kureel på King George’s Medical University som utførte operasjonen, som gikk svært bra.

Forvandlingen til Ranu handler ikke om noe overfladisk, men nå kan hun endelig få et normalt liv og leke med vennene sine uten bekymringer! Og det må være utrolig deilig å kvitte seg med 2,5 kr ekstra vekt fra hodet!

Familien hennes er overlykkelige: «Jeg kjenner ikke personen som ba andre om å hjelpe Ranu,» forteller faren hennes, Jhinkant. «Men denne handlingen bestående av medfølelse og velvilje har gjenopprettet troen min på menneskeheten. Gud velsigne dem alle.»

SE videoen nedenfor, og DEL denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!