21-åringen tok dette bildet. Men hun hadde ingen anelse om det UTENKELIGE som snart ville skje.

279427

Når 21 år gamle Destiny Mantia tok dette bildet hadde hun ingen anelse om at livet hennes snart skulle falle sammen.

Destiny og ektemannen hennes, Corey, var bare 15 og 16 år da de møttes for første gang under en fotball kamp. Bare tre år senere giftet de seg, og det tok ikke lang tid før de ventet barn. Så, 23 juni 2013 fikk de sønnen Parker, og de ble en lykkelig familie på tre.

Destiny og Corey hadde store planer for familien sin, og de ville blant annet kjøpe seg et hus og få mange flere barn.

«Han var utrolig morsom og omsorgsfull, og hjalp alltid de som trengte det. Vi snakket konstant. Det var ikke en eneste dag vi ikke tilbrakte sammen. Vi gjorde alt sammen,» forteller Destiny til ABC News.

Men 20 september 2014 knuste en ukjent kvinne drømmene deres.

Et år senere fortalte Destiny hva som skjedde på sin Facebook-side:

«I dag for ett år siden var lik så mange andre dager. Corey Mantia sto opp og gikk på jobb. 

Parker og jeg ble hjemme og lekte sammen hele dagen. Corey kom hjem senere og lekte med vår skjønne baby mens vi ventet på å dra til en avtale. 

Så kom tidspunktet da vi kunne dra. Lite visste vi at om et par korte minutter ville alt forandre seg. Vi ville ikke lenger kunne leve ut fremtiden vår sammen. 

Alle drømmene vi hadde sammen ville ikke lenger skje. Vi kom ikke til å få kjøpe vårt første hus sammen, ikke ta Parker for å klippe håret for første gang, hans første skoledag, og familien vår ville aldri bli større. Dette var det vi fikk. 

Alt vi hadde sammen ville ende, og det var ikke vårt valg. 

På vei til denne avtalen ble min fantastiske mann, som kjørte, min kjære baby, som satt trygt fastspent i barnesetet, og jeg truffet direkte av en person som fyllekjørte og som kjørte i altfor høy hastighet. 

Dette er en tid og dato som vil sitte fast i meg i evig tid. 

Handlingen til denne egoistiske personen som trodde de fint kunne kjøre tok umiddelbart livet av min søte, uskyldige 15 måneder gamle sønn i baksetet. 

Hun forårsaket at min mann og jeg ble fraktet med helikopter fra åstedet til sykehuset, hvor min mann tapte kampen sin 24 timer senere. Hun førte til at en familie ble ødelagt og at redningspersonellet trengte rådgivning i etterkant. 

Ett egoistisk valg om å fyllekjøre førte til at jeg ble en enke og mammaen til en engel bare 21 år gammel. 

Hun har gitt meg mange mareritt med nyheter om forskjellige rapporter som blir gitt ut, som en obduksjon av babyen min blir sent til meg og mange rekonstruksjonsbilder. 

Mange ting en 21-åring aldri skulle måtte se eller forestille seg. Hun endte alle drømmer vi hadde sammen og forårsaket en smerte jeg aldri visste eksisterte. 

På den dagen døde Destiny som en mamma og en kone også. Jeg har siden måtte finne meg selv. Jeg måtte bruke en styrke jeg ikke ante fantes inni meg. 

Jeg tror jeg fant styrken gjennom bønnene og støtten fra venner og familie, og en fantastisk enke-gruppe som hjalp meg å forstå at jeg var normal som følte de tingene jeg følte. 

Denne smerten, sorgen og torturen kunne ha blitt unngått om bare noen hadde tatt steget opp og stoppet denne egoistiske kvinnen fra å fyllekjøre. 

Du kan redde noens liv! Ikke la vennene dine og familien din fyllekjøre. Ikke advar om politiet som stopper bilister på kontrollpunkter. Vær en talsmann! Still deg opp med meg! La oss stoppe dette. Én ulykke er en for mye. 

IKKE KJØR I PÅVIRKET TILSTAND!»

Destinys kraftfulle beskjed har blitt delt over 60 000 ganger.

I dag forsøker Destiny å leve livet sitt så positivt hun kan uten de to menneskene som betydde alt i verden for henne. Men fremdeles er hver dag en utfordring.

I tillegg til sønnen og mannen til Destiny, døde også fyllekjøreren. Familien hennes har aldri prøvd å kontakte Destiny på noen måte for å be om unnskyldning.

«Jeg kunne ønske de ville beklage,» sier Destiny. «Hun var i et bryllup, så jeg ser for meg at det må ha vært minst 100 stykker der som kunne ha stanset henne fra å kjøre den kvelden.»

I det første bildet så vi en lykkelig ung kvinne, smile til kameraet sammen med sin elskede baby, som hadde hele livet foran seg. Men noen øyeblikk senere ble fremtiden hans utslettet på grunn av en kvinne som satt seg bak rattet i påvirket tilstand i stedet for å ta en taxi.

Vær så snill å DEL Destinys beskjed videre med de du kjenner på Facebook. Slik kan vi hjelpe henne med å stoppe fyllekjøring, og hvem vet, kanskje du ender opp med å redde noens liv.