Kvinnen snur babyen sin opp ned for å vise et poeng. Og hun har HELT rett!

2619

En dag, når Rachel McNamara fra Maine i USA satte den lille sønnen sin ned i bilstolen, undret hun.

Gang på gang hadde hun hørt skrekkhistorier om barn som har blitt festet på feil måte, og dermed blitt alvorlig skadd i en kollisjon.

Hvordan kan hun være sikker på at barnet er festet riktig, og at han ikke kommer til å bli kastet ut av setet ved en kollisjon?

Svaret er ganske enkelt: Hun tok setet ut av bilen, spente fast sønnen – og snudde setet opp ned. Resultatet taler for seg selv, og på toppen av det hele, ser det du som alle de involverte har det morsomt. Ihvertfall hvis man skal dømme ut ifra bildene.

«Hvis du setter barnet ditt i bilstolen, og setter deg bak rattet, bør du stille deg selv dette spørsmålet: ‘Er jeg komfortabel med å snu barnestolen opp ned?’ forklarte Rachel på Facebook-siden sin. ‘Hvis ikke, juster på setet til du er det!'»

I tillegg oppfordrer hun alle til å lese bruksanvisningen til setene sine grundig. Facebook-innlegget hennes har blitt delt over 49.000 ganger, men Rachel har også fått skarp kritikk, hvorpå hun har svart:

«Nei, du skal IKKE snu barnet ditt opp ned før HVER eneste biltur.»

Men det er nok å gjøre det en gang, slik at man vet at setet virker som det skal. Man skal også være ekstremt forsiktig når man tester bilstolen. Men ut ifra disse bildene, ser det ikke ut til at Rachels sønn tok skade av «eksperimentet».

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!