Foreldrene har et låst bygg på tomten – og avslører at det er der de holder sine 11 år gamle tvillinger.

109118

Ved første øyekast ser Montague-familien ut som den perfekte familien. Mark og Annie elsker å gå turer langs stranden mens deres 11 år gamle tvillinger leker i strandkanten. Men når man ser hjemmet deres i sørøst England får man inntrykket av at familien har en langt mer komplisert historie.

Like ovenfor Mark og Annies hjem står det et større slags skur med hengelåser på dørene. Inne i dette bygget er det ikke stort å finne: Et bord, en sofa, et par stoler og et maleri som er skrudd fast til veggen er alt som er der inne.

Men før du trekker noen forhastede konklusjoner må du høre på historien deres.

Etter at tvillingene Samuel og Jacob kom til verden i 2006, skjønte foreldrene Mark og Annie at noe ikke stemte. Guttene ville ikke kommunisere med dem, og de viste ingen uttrykk aller følelser. Mark og Annie følte de fikk lite kontakt med barna.

Når de var bare 2 år gamle fant legene ut at begge guttene hadde en sterk form for autisme. Og jo eldre guttene ble, jo mer destruktive ble de. De rømte til stadighet, og politiet måtte ofte ut med både hunder og helikopter for å finne dem igjen før de skadet seg. Derfor er nå eiendommen til Mark og Annie inngjerdet og låst.

Mark og Annie gjorde alt i sin makt for å hjelpe guttene, men eksperter og familie sa at det ikke var håp for guttene – de ville aldri bli bedre. De ble anbefalt å sende dem bort til en institusjon som kunne holde øye med dem 24/7.

Men disse foreldrene NEKTET å gi opp guttene sine. Og det var da de fant Son-Rise Programmet. Og siden de begynte med det har familien opplevd flere mirakler.

Så i dag fungerer den fengsels-lignende strukturen på eiendommen deres som et hjelpemiddel for guttenes atferd, samtidig som det beskytter dem.

Møt Montague-familien i videoen under, og vær så snill å DEL historien deres med vennene dine på Facebook!