Mammaen ville bare gjøre sønnen sin lykkelig. Men bildene viser det GRUSOMME resultatet!

104463

Den 38 år gamle Paola Lola Mascambruni er fra Argentina er ikke bare mor til fire flotte barn – hun har også blitt utsatt for vold i hjemmet. For noen dager siden publiserte hun noen bilder som siden har spredt seg i en enorm fart på internett.

Året var 2009 og Paola fikk noen forferdelige og katastrofale erfaringer. Hun møtte Rodrigo Eduardo Picolini på jobben. De ble raskt forelsket i hverandre, og utviklet et forhold. Og etter en kort stund, var Paola gravid med deres første barn. Det skulle bli en gutt: Valentino.

Men under svangerskapet, skulle alt endre seg. I den andre måneden, mistet Rodrigo besinnelsen – og kastet et glass i hodet på Paola. Kort tid etter at han bet henne i kinnet. Paola tilga ham, men etter den tredje hendelsen, sa hun stopp.

Hun så ikke Rodrigo igjen før fødselen. Men selv da klarte han ikke å kontrollere seg, og sykehuspersonalet måtte fjerne ham fra fødestua. Det skulle gå et år til de møttes igjen.

Etter at Paolas forhold til en annen mann ikke hadde fungert, følte hun seg skyldig. Hun ville ikke at Valentino skulle vokse opp uten en far. Derfor tok hun opp kontakten med Rodrigo igjen. Han virket som en helt annen person enn når de tidligere hadde vært sammen. Han ba om unnskyldning for alle sine tidligere handlinger, og ønsket seg en ny sjanse. Og det fikk han…

Paret bodde hver for seg, så Rodrigo fikk ha sønnen hver helg. Men etter den andre helgen, kom Valentino i tårer og fortalte moren at Rodrigo hadde slått ham. Paola tok det opp med Rodrigo, men da truet han med å drepe henne. Da tok hun kontakt med politiet – for første gang.

Når Rodrigo var i en forferdelig motorsykkelulykke i desember 2016, lovet han igjen å forbedre seg. Ulykken hadde forandret ham. Men Paola ønsket å gå forsiktig fremover, selv om hun fortsatt ønsket å gi ham en ny sjanse. Men når de møttes i mars 2017, skjedde det forferdelige:

Rodrigo hadde gjort en ekstra innsats for å imponere Paola. Men når hun ikke komplimenterte ham for det, mistet han kontrollen.

«Han låste dørene. Han tok meg i skuldrene og kastet meg hardt mot et vindu – som knuste. Han slo og sparket meg overalt, og han prøvde å kvele meg. Det snilleste ordet som kom fra munnen hans var «hore». Jeg ba ham om å roe seg ned. Jeg sa til ham: «Rodrigo, vær så snill. Du kommer til å drepe meg.» Og han svarte bare at det var nettopp det han skulle gjøre. Denne «ildprøven» varte i over to timer.»

Paola prøvde flere ganger å unnslippe. Hun krøp rundt på gulvet og skrek. Men ingen hørte henne. Hun klarte til og med å få nøkkelen i døra, men han tok tak i henne bakfra, og kastet henne i bakken. Heldigvis klarte hun å komme seg fri til slutt. Hun klatret over et gjerde i hagen, og ropte om hjelp. Ingen våget å aktivt hjelpe henne, men de tilkalte ihvertfall politiet.

Paola ble umiddelbart fraktet til sykehuset. Hun hadde skader over hele kroppen, men var heldig som fortsatt var i live.

Rodrigo ble senere dømt til fengsel.

Gang på gang hadde han lovet henne at ting skulle endre seg. Og Paola ville tro ham – for å ikke ta fra sønnen faren. Men hennes gode hjerte kostet henne nesten livet. Rodrigo var ikke en kjærlig far. Han var en psykopat.

Dessverre er ikke slike historier så veldig uvanlig. Hver dag lider tusenvis av kvinner den samme skjebnen, og de prøver å unnskylde eller skjule sin partners voldelige oppførsel.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!