Flyvertinnen holdt på hemmeligheten i 15 år. Når piloten oppdager SANNHETEN står det om livet!

8136

38 år gamle Jennifer Stansel er en flyvertinne, og holdt nylig på å miste livet etter en flytur.

Jennifer har nemlig lidd av nyreproblemer i 15 år, noe som kom etter at hun ble diagnostisert med lupus, en autoimmun inflammatorisk sykdom som forårsaker at immunsystemet angriper kroppen.

Så, under en flytur sist mars, kollapset hun plutselig. Hun hadde ignorert symptomene for lenge.

Jennifer kunne ikke fortsette å jobbe, og ble skyntet rett til sykehuset så snart de landet. På sykehuset fikk hun beskjeden: Hun trengte øyeblikkelig en ny nyre.

Jennifer ble satt opp på en donor-liste, men siden situasjonen hennes var så ille prøvde hun også å nå ut til venner og familie for å se om de kunne hjelpe.

Og det er der kaptein Jodi Harskamp, piloten som fløy flyet når Jennifer kollapset, kommer inn i bildet. Hun tok kontakt med Jennifer og sykehuset og tilbød seg å donere en nyre. De to kvinnene hadde blitt venner et par år tidligere, når Jodis hus hadde brent ned og Jennifer kom med lasagne, vin og støtte etter den tragiske hendelsen. Siden den gang har de to vært gode venner.

Tester ble tatt for å se om nyren til Jodi kunne bli brukt av Jennifer – og heldigvis kunne den det!

De to kvinnene ble fraktet til Seattle, der den fem timer lange operasjonen ville finne sted. Jennifer hadde blitt verre, og nyrene hennes fungerte kun på 6 prosent av vanlig kapasitet.

Det er ingen bagatell å donere en nyre, men piloten Jodi har en positiv måte å se på det:

«Jeg mener, jeg mister en nyre. Hun får leve. Jeg vil si at det er en ganske rettferdig byttehandel, enig?» sier hun til Fox19.

Så utrolig heldig at Jennifer hadde en så god kollega og venn som Jodi med seg da dette hendte! Noen ganger mister man troen på menneskeheten, men jeg liker å håpe at slike historier som dette hjelper oss med å se det gode i livet igjen – og at det kanskje inspirerer oss til å bli bedre medmennesker selv!

Så DEL gjerne denne utrolig flotte historien videre med vennene dine på Facebook!