Gutten spiste hamburger da han fikk store smerter i magen. På legevakten viser røntgenbildene det UTENKELIGE!

8446

Det var en helt vanlig dag for familien Fiore. Det var en varm vårdag, og de bestemte seg for å grille hamburgere til middag.

Men den fine dagen skulle snart bli et mareritt…

Det verste med denne historien er at ulykken som skjedde med denne lille gutten er mye mer vanlig enn man skulle tro.

Sønnen Anthony hadde bare tatt en liten matbit da han plutselig kjente at noe satte seg fast i halsen. Sekunder senere vridde han seg i smerte, og fortalte foreldrene at det var som om han hadde en nål i halsen.

Foreldrene kjørte umiddelbart Anthony til sykehuset. Samtidig ble smertene bare verre og verre.

På sykehuset bestemte legene seg straks for å ta røntgenbilder for å finne ut hva problemet var. På bildet kunne de se en smal metalltråd som hadde kuttet et hull i guttens hals fra innsiden. Legene hadde en mistanke om at det var et strå fra en metallbørste som brukes til å rengjøre grillen.

Anthony ble umiddelbart tatt med til operasjonsstuen for å fjerne metallbiten – som ganske riktig kom fra grillbørsten.

Operasjonen gikk greit, men Anthony hadde det ikke godt. Den skitne metalltråden hadde tatt med seg bakterier, så noen dager senere fikk han en infeksjon. Etter en antibiotikakur erklærte legene at han var friskt, og sendte han hjem.

Det første foreldrene gjorde var å kaste børsten.

Legene fortalte at det ikke var første gang de så noe som dette. Det skjer av og til at tråder fra børsten løsner, og i verste fall havner de i maten.

Aziz Benbrahim, kirurg ved Midstate Medical Center, sier han ofte ser denne typen ulykke, som kan være veldig alvorlig.

«Det finnes ingen statistikk på dette området. Det er det som er problemet. Den eneste avisen som skriver om dette, skriver at det har skjedd seks eller syv ganger, men jeg tror det er mye, mye mer.» sa han til CBS News.

Men hvordan skal man rengjøre grillen da, hvis man ikke skal bruke en stålbørste? I videoen nedenfor kan du se en trygg og effektiv måte å gjøre det på.

Jeg hadde i alle fall ingen anelse om at disse børstene kunne være så farlige.

Del denne artikkelen så flere får det med seg!