Når barna leker ser de plutselig noe i sanden. Når de begynner å grave oppdager de noe FRYKTELIG!

7222

Barna i den lille landsbyen nær Jaipur, India, leker i et jorde når de plutselig får øye på noe som stikker ut av sanden i komposthaugen. Når de går nærmere oppdager de at det ser ut som bittesmå føtter. De løper for å hente noen voksne, og når de kommer bort begynner de å grave med en gang. Og da oppdager de noe helt forferdelig: Under sanden ligger det en nyfødt baby.

Men det er helt utrolig: Babyen er fremdeles i live!

Det er en sunn og velskapt jente, og hun var sannsynligvis bare seks timer når hun ble funnet. På sykehuset får hun navnet Dharitri, som betyr «jorden». Så snart Dharitri kan bli utskrevet fra sykehuset vil hun bli tatt hånd om av staten frem til de kan finne en familie til henne.

I de fattigste strøkene i India er det dessverre noen ganger slik at jentebabyer blir forlatt eller drept. Dette er på grunn av at jenter blir sett på som en byrde for fattige familier siden de må betale medgift når de gifter seg. Men denne tøffe jenta kjempet imot denne skjebnen, og vant. Politiet leter nå etter foreldrene hennes.

Se den ubeskrivelige videoen nedenfor der de redder henne ut fra sanden, og del den videre med vennene dine på Facebook.