Verdens tyngste kvinne kan ikke forlate sengen. Men se hva som skjer når legene tar affære!

10631

Eman Ahmed Abd El Aty, en kvinne fra Egypt er antatt for å være den tyngste kvinnen i verden, og veier hele 500 kg! Den 36 år gamle kvinnen har ikke forlatt hjemmet sitt på 25 år.

Men overvekten hennes skyldes ikke bare overspising. Dr. Muffazal Lakdawala mener at hun lider av lymfødem, som fører til hevelser i kroppsvevet. Hun har i tillegg blitt diagnostisert med elefantsyke, en annen tilstand som får kroppsdeler til å hovne opp.

Men nå får hun heldigvis hjelp. Veggene i hjemmet hennes måtte rives slik at hun kunne bli flydd ut til et sykehus i India.

Legene satt Eman på en diett med kun 1200 kalorier per dag for at hun skulle gå nok ned i vekt for å kunne utføre fedmekirurgi på henne. Og siden januar har hun allerede gått ned 100 kg.

Legene fra TV-programmet ‘The Doctors’ kom med en oppdatering på Emans situasjon etter at operasjonen var fullført, og de roser legene i India!

For de indiske legene tar ikke bare for seg vekttapet hennes, men setter stort fokus på de andre problemene hun har også, slik at de kan finne roten av problemet.

«Den fremtidige handlingsplanen for det medisinske teamet vil være å rette opp i de tilknyttede medisinske problemene hennes, og få henne frisk nok til at hun kan fly tilbake til Egypt så snart som mulig,» uttaler sykehuset.

For en utrolig historie! Se filmen under og del den gjerne videre med venner og familie på Facebook!