Mannen mater sin funksjonshemmede kone på kafé. Men så tar servitøren gaffelen fra ham!

9607

Ekteparet fra Springfield, Illinois er ute og spiser på sin lokale IHOP (en amerikansk pannekake-kafé), slik de gjør hver uke. Ektemannen bestiller en frokost meny med egg, pølser og pannekaker – men før han kan nyte maten selv hjelper han kona å få i seg mat.

Kona hans har nemlig Huntingtons sykdom, en genetisk sykdom som bryter ned nervecellene i hjernen. På grunn av denne sykdommer klarer hun ikke lenger å få i seg mat selv, så mannen hennes mater henne. På grunn av dette får han aldri selv spise et varmt måltid, da det blir kalt mens han er opptatt med henne.

Men denne gangen skulle det gå annerledes. Den 43 år gamle servitøren Joe Thomas er nemlig på jobb i sin røde IHOP uniform, og ser mannen som mater kona si. Uten å blunke går han bort og setter seg ned med dem. Han tar gaffelen fra ektemannen, og begynner selv å skjære opp maten og mate henne. Han gjorde det også på en slik måte at ektemannen ikke kunne avslå:

«Sett deg ned og spis maten din,» sa han til mannen. «Jeg hjelper henne.»

Dette ble etter hvert en ukentlig rutine for Joe og det eldre paret. Men Joe la ikke merke til at en annen fast kunde hadde sett dette pågå, og tok et bilde av trioen mens han mater henne og tørker munnen hennes.

Kunden la ut bilde på Facebook slik at IHOP-ledelsen kunne se den utrolige ansatte de hadde i Springfield. Og snart ble bildet spedt over hele verden!

SE videoen nedenfor og DEL den gjerne videre med vennene dine på Facebook!