Datteren kommer løpende til moren med blod i hele ansiktet. Når hun innser hva som har skjedd, får hun SJOKK!

10638

Sienna Duffield hadde nettopp feiret sin andre bursdag med familien sin. Dagen etter festen, oppdaget moren Savina noen merkelige utslett i datterens ansikt.

Det var begynnelsen på en forferdelig periode for Sienna…

«I begynnelsen så det ut som noen hadde kastet syre i ansiktet hennes. Så begynte det å spre seg fra munnen til kinnene, og over øynene.» sier moren Savina til Inside Edition.

Men det var bare begynnelsen på et langt mareritt. Siennas utslett forsvant ikke, og legene visste ikke hva de skulle gjøre.

I åtte måneder led den lille jenta av det forferdelige utslettet.

Det ble bare verre og verre. Siennas ansikt var dekket av smertefull blemmer, som sprakk og blødde. Moren beskriver det som at datteren ble spist levende av utslettet.

Siennas klær var alltid blodige, og hun hadde problemer med å spise på grunn av smertene rundt munnen.

Moren våget knapt å ta med seg datteren ut blant folk, fordi folk alltid stirret og slengte ekle kommentarer.

Først trodde legene at det var eksem eller allergi som var årsaken til utslettet, men ingen av medisinene hun fikk ga resultater. Til slutt gikk det så langt at Sienna måtte legges inn på sykehus – hun kunne ikke spise lenger, så legene måtte gi henne næring intravenøst.

Desperat etter å finne ut hva som var galt, begynte moren å gå gjennom alt som hadde skjedd dagene før utslettet viste seg. Det var først da, åtte måneder etter Siennas 2-årsdag, moren innså at Sienna hadde fått et kyss av en slektning.

Det viste seg at den slektningen hadde herpes.

Hun hadde blitt smittet av herpes simplex-virus type 1. Omsider kunne legene gi henne riktig behandling.

Siennas hud ble bedre, og hun ble etter hvert i stand til å spise igjen.

«De siste månedene har Siennas ansikt sett fantastisk ut, og smitten har ikke kommet tilbake. Det er alltid en risiko for at den gjør det, men vi krysser fingrene for at det ikke skjer, og at huden hennes holder seg så fin som den er nå.» sier moren.

Mammaen råder nå andre foreldre til å være veldig kritiske til hvem som får kysse barna deres. Selv om det ikke er synlig på personen, kan de bære herpes, og små barn kan være veldig sensitive for dette.

Se videoreportasjen om historien nedenfor.

Vi krysser også fingrene for at Sienna skal slippe å gjennomgå dette smertefulle marerittet igjen.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!