De rådet henne til å abortere, fordi sønnen ikke hadde hjerne. 4 år senere kan INGEN tro sine egne øyne!

11946

Når livet til et ufødt barn står i fare, blir forventningsfulle foreldrene presset til å ta en ekstremt vanskelig avgjørelse. Det var nøyaktig det som skjedde når Shelly Wall og ektemannen fikk dårlige nyheter som sin ufødte sønn Noah.

Under en ultralydundersøkelse, oppdaget legene at Noah led av hydrocephalus (også kjent som «vannhode») . Denne tilstanden hindrer hjernen i å utvikle seg normalt. I tillegg hovner hodet opp. Legene fortalte den forskrekkede moren at babyen ikke ville overleve lenge etter fødselen, og at hvis han gjør det, så vil livskvaliteten være veldig begrenset. De anbefalte henne derfor å ta abort.

Men Shelly bestemte seg for det motsatte: Hun vill føde sønnen sin, og hadde troen på at alt ville gå bra. Men kort tid etter fødselen, skjedde det verste: Noah var i live, men bare to prosent av hjernen hans var funksjonell. Han trengte umiddelbar behandling.

Likevel elsker Shelly sønnen sin med hele sitt hjerte. Hun er klar for å gi ham alt han trenger.

Men så skjedde det noe legene ikke kunne forklare: Noahs hjerne begynte å vokse og utvikle seg. Utviklingen var riktignok noe tregere enn hos friske barn, men han lærte seg å snakke. I en alder av 4 år var han nesten på samme nivå som andre 4-åringer.

Han trenger dog spesiell omsorg ennå, men Noah er en lykkelig gutt med en lys fremtid. Tilfellet hans er så sjeldent at leger fra hele landet følger ivrig  og nysgjerrig med på utviklingen til «gutten uten hjerne.»

Han overbeviser alle, ikke bare gjennom sin fantastiske utvikling, men også gjennom sin rampete sjarm og humor. Den lille solstrålen gir seg ikke, til tross for forutsetningene han ble født med!

Shelly er sikker på at hun tok det riktige valget. Hver gang hun ser på sin lille Noah, blir hun glad for at hun tok den enorme risikoen.

Denne familien er virkelig noe helt spesielt. Forhåpentligvis vil Noah fortsette å vokse og utvikle seg i årene som kommer – det har han fortjent!

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!