Faren setter opp et ulovlig minnesmerke for sønnen. 13 år senere gir milliardæren ham DENNE beskjeden!

5461

Jeg tror vi alle har opplevd hvor vondt det er å sørge over tapet av noen vi er glad i. Savnet er stort og alt vi vil er å se dem igjen, snakke med dem, få noen siste dyrebare øyeblikk med dem. Og når dette ikke er fysisk mulig, så er det nest beste å besøke graven eller minnesmerket deres. Ofte er det nesten som man kan føle at de er i nærheten der.

Ray Olson kjenner til dette så altfor godt. Han mistet sønnen i en bilulykke i 2003 på en vei i Richmond, California. Området eies av multi-milliardærbedriften Chevron, og Ray var så bombesikker på at de aldri ville tillate ham å sette opp et minnesmerke for sønnen at han ikke ville spørre engang. Istedenfor satt han opp minnesmerket i all hemmelighet, og snek seg ut til det hver natt for å føle seg nærmere sønnen. Men så, i 2016, fikk han sjokkbeskjeden av bedriften: Området skulle bygges ut.

Ray var knust, han var sikker på at Chevron kom til å rive ned minnesmerket han hadde satt opp ulovlig for 13 år siden. Men han hadde aldri sett for seg hva bedriften gjorde isteden. De satte opp et nytt minnesmerke. En nydelig plakett ble satt opp der de hedret Rays sønn, og de plasserte en benk ved siden av, slik at sørgende besøkende som Ray kunne få sitte.

«Vi sa: ‘Dette er DIN plass, Ray. Du trenger ikke å komme om natten lenger,» sier Chevron-representanten Joe Lorenz til NBC News.

Som sagt, tap og savn er noe alle mennesker kjenner til, og det er desverre en del av livet. Men det er godt å se at også ledere for slike store bedrifter husker på dette, og har medmenneskelighet og gjør noe så fint for en sørgende far.

Se videoen nedenfor og del historien gjerne videre med venner og familie på Facebook.