Han jobbet som parkeringsvakt i 25 år og ble millionær. Det GENIALE påfunnet får tusener til å le!

6690

Jeg liker å tro at jeg er en ærlig sjel. Men jeg må innrømme at dette påfunnet får meg til å vurdere en ny karriere. Gjennom årene har denne historien dukket opp på flere blogger og nettsider, og er nærmest en urban legende.

Vi vet faktisk ikke om historien er sann eller ikke, men om den får deg til å smile så mener vi at det er det viktigste!

Slik begynner den:

Utenfor Bristol Zoo i England er det en parkeringsplass med plass til 150 biler og 8 busser.

Parkeringsplassen var bemannet av en svært hyggelig parkeringsvakt, og han bar på en billettmaskin som tok £1 for biler og £5 for busser. Han jobber her hver eneste dag i 25 år. Men en dag kom han ikke på jobb.

«Hmm… Vi får ringe bystyret å be dem sende en annen parkeringsvakt» tenkte lederne for Bristol Zoo, og de ringte med en gang.

Men bystyret svarte: «Ehm, nei. Den parkeringsplassen er deres ansvar.»

Lederne for dyrehagen er forvirret. «Nei, parkeringsvakten vår er ansatt av bystyret, er han ikke?»

«Nei!» svarte de.

Så, sittende i villaen sin et sted i Spania er det en fyr som har tatt parkeringsgebyrer fra folk på totalt ca. £400 (over 4000 kr) per dag ved Bristol Zoo i 25 år. Og om vi antar at han har arbeidet 7 dager i uka, så blir dette et par millioner britiske pund… Og det virkelig morsomme? Ingen vet engang navnet hans!

DEL denne morsomme historien med vennene dine på Facebook!