Den pedofile mannen kidnappet en 5-årig jente. Da sa tenåringen 3 enkle ord som fikk han til å flykte!

61165

5 år gamle Jocelyn Rojas fra USA ble kidnappet av en fremmed mann da hun lekte i bestemorens hage. Gjerningsmannen lurte Jocelyn ved å si at hun skulle få en is, før han tok henne med i bilen sin.

Temar og Chris er to 15 år gamle gutter som hadde tilbrakt dagen sammen. De var inne på en bensinstasjon da de hørte om kidnappingen på nyhetene, og bestemte seg umiddelbart for å prøve å finne den lille jenta.

De var med på samlingen som fant sted utenfor Jocelyns bestemors hus, men dro raskt derfra, da de var veldig ivrige etter å lete gjennom så stort areal som mulig på kortest mulig tid.

Temar og Chris oppdaget en bil med mørke, sotete vinduer, med en veldig stresset sjåfør bak rattet. De så at sjåføren svingte til venstre i et kryss, men rygget raskt når han så en politibil. Da bestemte tenåringene seg for å undersøke den mistenkelige bilen nærmere.

De syklet etter bilen, og oppdaget at sjåføren gjorde det samme igjen. Guttene handlet raskt, og syklet opp til bilen.

Temar sier at det var åpenbart at sjåføren var nervøs, og at han visste at det var mannen de var ute etter. Han fikk øyekontakt med sjåføren, og sa: «Jeg ser deg!»

Sjåføren sjå på ham i et lite øyeblikk, før han låste opp dørene på bilen, snudde seg mot baksetet og sa: «Forsvinn.» Døren åpnet seg, og Jocelyn hoppet ut av bilen. Hun så rett på Temar og sa: «Jeg vil til mamma.»

[adsense2]

 

Takket være Temars beskrivelse, kunne politiet pågripe mannen neste dag. Den heltemodige innsatsen til de to tenåringene reddet den lille jenta fra en fryktelig skjebne. I våre øyne er de ekte helter!

Del denne artikkelen hvis du er enig!