Mammaen ba babyens far om å kjøpe medisin. Men når han ser inni kjøleskapet hennes, får han SJOKK!

2050

Når foreldre skiller lag og er uenige oftere enn de er enige, kan det fort gå utover barna. Oftest er det best for barna at foreldrene oppdrar de sammen, og at de tar vare på hverandre, selv om de ikke har et romantisk forhold til hverandre lenger.

Dette er fullt mulig, og mange mammaer og pappaer argumenterer for å legge forskjellene sine til sides for å være gode forbilder for barna sine.

Denne pappaen forteller sine venner og følgere på Facebook at han absolutt tror det er best å gå overens med eksen sin når det er et barn involvert. Brandon Carpenter har en liten, datter, og en dag spurte barnemoren om han kunne kjøpe medisin til den lille jenta deres.

Det gjorde han, men det var da han innså at kjøleskapet til moren var helt tomt. Det bestemte han seg for å gjøre noe med. I et Facebook-innlegg, forteller han historien:

Brandon Carpenter er pappa til en liten datter. Han og barnets mor er ikke sammen lenger, og bor hver for seg. Men det betyr ikke at han gjør alt han kan for at både datteren og moren skal ha det bra.

På Facebook fortalte han verden hvordan han hjelp sin tidligere kjæreste når hun var i nød.

«Moren til barnet mitt sa at datteren vår ikke følte seg vel, og at hun trengte paracet…»

«Så jeg kjøpte paracet for barn, og dro bort til henne. Der oppdaget jeg at kjøleskapet hennes var helt tomt, bortsett fra noen vannflasker… Men skapene var fulle av barnemat.»

«Hun jobber fulltid, i tillegg til at hun har datteren vår. Hun betaler husleie og alle regningene sine, pluss at hun betaler ned et billån. Så i dag dro jeg på en handletur, for å sørge for at hun har mat for de neste ukene.»

«Bare fordi vi ikke er sammen lenger, betyr ikke det at jeg ikke kan gi henne det hun trenger. Hvis min datters mor har det bra, vet jeg at hun tar best vare på datteren vår, og det gjør meg glad.»

«Noen av dere tror at jeg bare forsørger datteren min, og driter i moren. Men det er å tenke som et barn. Det er på tide å vokse opp, og ta ansvar i alle aspekter av livet!»

 

Del gjerne denne unge mannens viktige budskap med dine venner på Facebook!