Den unge mammaen er i ferd med å bli kastet ut av leiligheten. Da gjør hennes 9 år gamle datter DETTE!

1091

I 2014 var den unge mammaen Natalie Koltes i ferd med å bli kastet ut av leiligheten sin i Las Vegas. Hun gjorde alt hun kunne for å få endene til å møtes, men hadde ikke lenger råd til å betale husleien. Huseieren ga henne flere sjanser, men tiden begynte å løpe ut.

Men det var noen Natalie var mer bekymret for enn seg selv: Hennes 9 år gamle datter Ariel.

Ariel så på at den bekymrede moren hennes begynte å pakke, for så å pakke ut igjen, i konstant frykt for hva de neste dagene ville bringe. Hun fryktet at de ville bli kastet ut på gaten med ingen steder å dra.

«Akkurat nå tenker hun på moren sin, og hvordan de skal få til å betale husleien.» sier Stephanie Jay, reporter for nyhetskanalen FOX5.

«Ingen 9-åring skal trenge å bekymre seg for noe sånt.»

Men en dag bestemte Ariel for å gjøre noe stort… Uten å fortelle moren sin om det, skrev hun et brev til FOX5 Surprise Squad.

FOX5 Surprise squad reiser rundt i Las Vegas og overrasker noen heldige utvalgte som sårt trenger hjelp, hva det enn måtte være.

[adsense2]

 

Når de fikk brevet fra Ariel, ble de rørt til tårer – og bestemte seg derfor for å hjelpe Ariel og moren. Og siden Natalie ikke visste at datteren hadde sendt et brev til de, ble hun veldig overrasket når nyhetskanalen plutselig dukket opp på døra og fortalte hva de skulle gjøre for henne!

Se den rørende videoen nedenfor.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!