Foreldrene mente at sønnen hadde for mye fantasi. Men så tok de DETTE bildet!

1666

Dette er 2 år gamle Quincy Kroner. I flere måneder har han ventet på søppelbilen hver eneste uke – fordi han er utrolig fascinert av den store bilen, og mennene som henter søpla.

Foreldrene mente at han bare hadde for mye fantasi når han sa at søppelmennene vinket til ham hver uke. Men så så de det selv en dag – Quincy sto i vinduet, og søppelmennene vinket til ham som om han var en gammel venn.

Når Quincy lærte seg å gå opp og ned trapper, fikk han en spesiell overraskelse av foreldrene: De belønnet han med en leke-søppelbil. Den lille gutten ble overlykkelig, og kunne ikke vente med å vise søppelmennene det nye leketøyet sitt.

Så kom den store dagen: Søpla skulle hentes, og Quincy skulle få hilse på heltene sine for første gang. Han løp ut døra umiddelbart når han så at bilen kom kjørende – med det nye leketøyet sitt i armene. Men så ble det plutselig litt for mye for den lille gutten. Når foreldrene skulle ta et bilde av ham sammen med søppelmennene, brøt han ut i tårer – resultatet ble dette bildet, som har tatt internett med storm! Heldigvis varte sjokket bare i noen minutter, og Quincy kunne deretter nyte øyeblikket.

 

[adsense2]

 

 

Dette bildet viser oss to ting: Du trenger ikke å være en superhelt for å være noens forbilde, og det er ingenting finere enn et barns entusiasme! Vi regner med at øyeblikket var ganske så spesielt for søppelmennene også.

Del gjerne denne nydelige historien med dine venner på Facebook!