Mammaen finner et hemmelig brev gjemt i lekebutikken. Når hun ser hva det står, røres hun til tårer!

631

Jeg husker fortsatt hvor magisk det føltes å gå inn i en leketøysbutikk som barn. Jeg elsket å se på alle dukkene, lego-byggesettene og bamsene. Og hvis jeg var skikkelig heldig, gikk mor eller far med på å kjøpe noe, og jeg fikk velge ut en leke jeg kunne ta med hjem.

Men når mammaen Bonita Ortega besøkte en leketøysbutikk nylig, opplevde hun noe veldig spesielt – og hendelsen ga henne en påminnelse om hvor dyrebart livet er.

Bonitas 2 år gamle sønn Nixon hadde brukket beinet, og moren fikk med på å muntre ham opp med et nytt leketøy. Nixon elsker biler, så de gikk rett til hyllene med lekebiler. Men der så hun noe som fanget oppmerksomheten hennes.

En konvolutt hang fast på en av hyllene, og Bonita kunne se at det sto noe på den. Nysgjerrig nærmet hun seg og begynte å lese brevet som lå inni…

«Vær snill og bruk disse pengene til å kjøpe noe til ære for vår sønn Henry, som skulle ha fylt 4 år den 2. mars 2017.»

Bonita kunne knapt tro sine egne øyne, og så seg rundt for å se om personen som hadde skrevet det var i nærheten.

«Jeg så meg rundt i vantro og fylt med så mange følelser. Så begynte jeg å gråte. Det var bittersøte tårer. Jeg var lei meg på Henrys families vegne, men også takknemlig for at min Nixon kunne hedre denne gutten.» skriver hun i et innlegg på Facebook.

Hun tok pengene som lå i konvolutten med brevet, og kjøpte en leke-garasje til Nixon. Han var overlykkelig og har lekt med den i ett sett siden han fikk den.

«Jeg skulle ønske jeg kunne takke Henrys foreldre personlig, og bare fortelle dem hvor takknemlige vi er for deres søte gest.» fortsetter Bonita i innlegget.

[adsense2]

 

Bonitas Facebook-innlegg har siden fått enormt mange delinger, varme kommentarer og liker-klikk. Vi kan bare håpe at Henrys foreldre ser innlegget og ser hvor glad Nixon ble for deres fine gest.

Del gjerne denne rørende historien med dine venner på Facebook!