Fotografen legger babyen foran motorsykkelhjelmen. Men historien bak bildet er HJERTESKJÆRENDE.

1154

Fotografen Kim Stone fra Florida har lenge fanget mange lykkelige og emosjonelle øyeblikk på kamera. Men akkurat dette bildet er brent fast i minnet hennes for alltid.

Det er naboen til Kim som spør om ikke hun kan ta noen bilder av hennes nyfødte barnebarn, Aubrey. Lille Aubrey har akkurat kommet til verden, men hun vil aldri få tilbringe tid sammen med pappaen sin. For bare fire uker før fødselen, ble 25 år gamle Hector skutt og drept.

Men faren er en del av bildet med datteren likevel. Han elsket å kjøre motorsykkel, så de setter motorsykkelhjelmen hans i bakgrunnen på bildet, og legger motorsykkelhanskene hans beskyttende rundt den lille jenta.

«Jeg pakket babyen inn i et teppe bestemoren hennes hadde strikket,» sier Kim. «Så satt jeg hjelmen bak henne. Når jeg la hansken under hodet hennes begynte hun å smile og le. Jeg grep øyeblikkelig kameraet. Kathryn, Aubreys mor, sto bak meg å hulket ukontrollert.»

Over 360 000 mennesker har trykket «Like» på det rørende bilde på Kims Facebook side, og tilbudt sine kondolanser. «Jeg tar bilder av siden slik at Aubrey kan se hvordan hele verden har tatt del i hennes og farens skjebner,» sier mamma Kathryn. «Det gir meg litt mer fred, og litt mindre tårer.»

 

[adsense2]

 

 

Et fantastisk vakkert og rørende bilde. Del det gjerne videre med vennene dine på Facebook, så kan Kathryn og Aubrey få se at vi støtter dem.