Moren lar babyen være alene med 3-åringen. Men det gutten sier til babyen får meg til å gråte!

1083

Sheryl Blanksby fra Australia og familien hennes går gjennom en grusom familietragedie. Når en kul på magen til hennes 4 måneder gamle baby blir undersøkt finner legene ut at den vesle gutten lider av en svært sjelden, aggressiv og dødelig kreft.

Et innlegg delt av Ms Chikee (@mschikee)

Han ble operert, men diagnosen etterpå var knusende: Sykdommen kan ikke bli behandlet videre og lille Thomas har ikke mye tid igjen. Sheryl prøver desperat å tilbringe hvert eneste minutt sammen med babyen sin, og hater å se at han har smerter.

Et innlegg delt av Ms Chikee (@mschikee)

En dag når hun måtte gå på toalettet lot hun Thomas være alene et øyeblikk med sin 3 år gamle storebror, William. Når en mistenkelig stillhet kom fra barnerommet skyntet Sheryl seg tilbake for å sjekke at alt var i orden. Men det hun så var like hjerteskjærende som det var vakkert.

[adsense2]

 

William strøk kinnet til den lille gutten og snakket mykt til ham.

«Storebroren din er her, det går bra.»

Et innlegg delt av Ms Chikee (@mschikee)

Så trist og fantastisk på samme tid… Hver dag med de vi er glad i er en gave, og vi bør alle sette pris på hvert minutt med dem.

Del denne triste, vakre historien med vennene dine på Facebook.