De lar ikke det lille barnet komme inn på flyet. Det DENNE kvinnen gjør da står det respekt av!

958

Faren skal ta fly sammen med sin lille datter. Når han sjekker inn spør den ansatte hvor gammel jenta er. Far svarer at hun bare er to år. Den ansatte ber da om å få se billetten til datteren.

Faren er forvirret. Han trodde at et så lite barn ikke ville trenge sin egen billett da hun skulle sitte på fanget hans uansett. Den ansatte forteller da at hvis han ikke kjøper en billett til datteren så får de ikke fly. Mannen er desperat og har ikke råd til enda en billett. Han klemmer datteren inntil seg og forlater køen.

En dame som ventet i køen bak ham, og har hørt alt, følger etter ham og snakker til ham. Så går hun tilbake til skranken og snakker med den ansatte.

«Jeg ønsker å kjøpe billetten for henne,» sier hun og peker på datteren til mannen.

«Du vet hvor mye billetten koster, ikke sant?» spør den ansatte.

«Litt over 6000 kroner, ikke sant?» svarer kvinnen.

«6450,» sier den ansatte.

«Det er greit,» svarer kvinnen kjølig og drar kortet.

Mannen klemmer kvinnen og spør om å få navnet hennes slik at han kan betale henne tilbake. Men hun sier bare «Ikke tenk på det,» og går for å sjekke seg selv inn.

[adsense2]

 

For en snill og sjenerøs handling! Helt tilfeldig kan en situasjon oppstå rett foran oss, og vi kan alle velge å enten ignorere de som sliter, eller å være den personen vi selv ville ønsket å treffe på i en vanskelig knipe.

DEL denne historien med dine venner på Facebook!