13. juni 2024

Lastebilsjåføren tar med seg «barnebarnet» sitt på jobb. Og folk kan ikke gjøre annet enn å stirre på henne!

Ni år gamle Joselyns favoritt leke er dukken hennes Abbie. Joselyn anser seg selv som en fantastisk mor til Abbie, og tilbringer mesteparten av tiden sin på å ta vare på sin dyrebare baby.

En morgen innså Joselyn at «datteren» Abbie ikke hadde fått nok tid med bestefaren (med andre ord, Joselyns far). Så hun ba faren sin om å ta med seg Abbie på jobb!

Og de aller fleste fedre vet at små jenter passer på dukkene sine som om de var deres egne barn. Så Abbies «bestefar» visste nøyaktig hva han skulle gjøre.

Joselyns far driver et travelt fraktselskap, som vanligvis ikke har tid til lange pauser – spesielt ikke for å ta vare på en dukke.

Men til tross for sin travle arbeidsdag, bestemte han seg for å gjøre som datteren foreslå – og dokumenterte arbeidsdagen sin sammen med Abbie.

Og det var tydelig at han tok rollen som «bestefar» seriøst. På sin personlige Facebook-side skrev han:

«I går kveld kom min ni år gamle datter Jocelyn bort til meg, og spurte om jeg kunne passe på Abbie for henne, da hun ‘virkelig ville være med på lastebiltur med bestefar!’

I morges, før jeg dro på jobb, fikk jeg en påminnelse om at jeg skulle være barnevakt. Og som den gode «bestefaren» jeg er, tok jeg med meg Abbie.»

Og han oppfylte datterens ønske på fantastisk vis!

«Bestefaren» sørget for å dokumentere alle høydepunktene fra dagen, slik at datteren kunne se hvor flott han og Abbie hadde hatt det på jobb.

I Facebook-innlegget fortsetter han:

«Vi bestemte oss for å ha det litt moro, og publiserte bilder fra turen vår. Jeg ville ikke at Jocelyn skulle tro at jeg bare slengte Abbie inn i lastebilen og glemte henne. Hun har sendt meg instruksjoner via Facebook i hele dag.

Abbie og bestefar hadde en fantastisk dag, og vi er glade for å kunne spre litt underholdning til vennene våre.»

Han skapte noen fine minner, som Jocelyn og Abbie sent vil glemme.

For en fantastisk far – og ikke minst «bestefar»! Han brukte hele dagen på å sørge for at Abbie var underholdt og i gode hender, for å sette et smil på datterens ansikt.

Denne historien kaster virkelig lys over noen av de herlige tingene fedre gjør for sine barn. Lille Jocelyn er nok ikke i tvil om at pappaen hennes elsker henne veldig mye.

Del gjerne denne historien med venner og familie på Facebook!


[widget id=»text-13″]