7-åringen åpner døra med en fremmed baby i armene. Når årsaken avsløres, blir ALLE sjokkerte!

1079

Amber og Justin Van Slyke har vært gift i 9 år, og har alltid ønsket seg en stor familie. Paret har to barn, men fødselen av deres andre barn var en stor påkjenning på Amber, så legene anbefalte at hun ikke ble gravid igjen.

Det var tøft for familien, men etter å ha brukt mange dager og kvelder på å tenke på hvordan de skulle få den store familien de ønsket seg, bestemte de seg til slutt for å adoptere.

Og adopsjonsprosessen gikk mye fortere enn forventet. I januar fikk paret en telefon fra adopsjonsbyrået, som kunne fortelle at de hadde blitt godkjent for å adoptere.

Den eneste utfordringen var at adopsjonen skulle skje nesten umiddelbart. Et par dager etter at lille Joel ble født, hadde foreldrene konkludert med at de ikke kunne ta vare på ham.

Amber og Justin var overlykkelig over å ønsket sitt tredje barn velkommen til familien. Men alt skjedde så fort at de ikke rakk å fortelle slektningene sine at de skulle adoptere.

[adsense2]

 

 

Derfor inviterte de slektningene sine hjem, uten å fortelle dem hvorfor. Tanter, onkler og besteforeldre ble lamslått når de kom på besøk. Amber og Justins 7 år gamle datter åpnet døren – men med en fremmed baby i armene!

Se slektningenes reaksjon i videoen nedenfor.

Så herlig at lille Joel fikk seg et nytt hjem så raskt. Vi ønsker familien lykke til videre!
Del gjerne denne videoen med dine venner på Facebook!