18. juli 2024

Ingen skjønte hvorfor mammaen drakk 4 liter vann hver dag. Til det UMULIGE skjedde ved fødselen!

«Babyen din kommer ikke til å overleve.» Disse ordene er noe ingen forventningsfull forelder ønsker å høre. Bare spør Louise Adams og ektemannen Jakk. De vet det altfor godt…

Louise hadde bare vært gravid i 22 uker når vannet gikk. Legene måtte derfor gi paret den knusende prognosen: sønnen deres hadde bare 5 prosent sjanse til å overleve.

Siden vannet gikk før den 24. uken, kunne ikke legene gjøre noe for å redde babyen. Men Louise og Jakk nektet å gi opp.

«Alt de kunne gjøre var å observere meg på sykehuset, i tilfelle jeg skulle få spontanabort – noe de sa ville skje i løpet av noen dager. Men jeg kunne kjenne at Joseph sparket. Jeg klarte ikke å bare sitte der og ikke gjøre noe.» sier Louise.

Paret begynte urolig å lete etter måter å redde sønnens liv på. Til slutt fant de historier fra andre mødre, som hadde reddet barna sine ved å drikke 4 liter vann hver dag.

Vannet skulle bidra til å gjenopprette fostervann, noe som ville få babyen til å fortsette å vokse.

«Jo mer vann moren drikker, desto mer drikker og urinerer babyen.» forklarer Louise og fortsetter:

«Siden urin er en stor del av fostervannet under den andre halvdelen av svangerskapet, virket det logisk at det ville gjøre en forskjell hvis jeg drakk mer.»

Og  Louise begynte å drikke mye vann – hver dag i 13 uker. Og lille Joseph fortsatte å vokse. Louise drakk også tranebærjuice og spiste frisk nellik, fordi hun hadde lest at det ville bekjempe eventuelle infeksjoner.

[adsense2]

 

Legene trodde imidlertid ikke at barnet ville overleve, til tross for Louises innsats.

«De fortalte meg at det ikke fantes nok forskning på det, og at det mest sannsynlig ikke ville gjøre noen forskjell. Men jeg hadde ingenting å tape.» sier Louise.

Etter flere måneder med venting og høye forhåpninger, fødte Louise lille Joseph. Og til legenes store overraskelse var han frisk og sunn. Han hadde motbevist alle, og han hadde moren sin å takke for det.

Del den utrolige historien med dine venner på Facebook!


[widget id=»text-13″]