Moren får identiske tvillinger. Men 9 år senere oppdager hun noe SJOKKERENDE!

1787

I 2005 får Dianna Schatzlein-Ahern tvillingguttene Steve og Eddie. Men allerede fra en tidlig alder kunne Dianna se at noe var galt.

Guttene hadde atferdsproblemer, som utbrudd, humørsvingninger, og tvangshandlinger. Så var det denne sulten deres da. Steve og Eddie var alltid sultne, uansett hvor mye de spiste.

Gjennom årene tok Dianna tvillingene med til flere ulike leger og eksperter. Ingen klarte å finne ut hva som var galt.

Jo eldre guttene ble, jo sterkere ble de, og enda mer sta. Dianna, deres hardtarbeidende og enslige mor kunne ofte finne guttene mens de raidet kjøkkenet i et forsøk på å spise alt som fantes der. Det ble så ille at hun måtte låse opp kjøleskap, kjøkkenskap, ja, selv dyremat og rengjøringsmidler..! Hun måtte prøve å begrense guttene til 1200 kalorier om dagen.

«De er alltid sultne,» fortalte Dianna til New Haven Register. «Jeg må sørge for at de ikke får tak i maten. Hvis jeg ikke holder øye med dem konstant så stjeler de maten fra tallerkenen din, sniker godteri i lommene på butikken, eller spiser søppel. De spiser ting som ikke engang er mat.»

Det bar ikke før guttene var 9 år, i 2015, at legene endelig kunne finne en sjelden diagnose til dem. Nå håper Dianna at hun kan hjelpe å kaste lys på denne sjeldne sykdommen ved å dele sin historie.

 

[adsense2]

 

SE videoen nedenfor, og DEL den med vennene dine på Facebook!