Barnefaren betaler ikke en krone i barnebidrag. Da bestemmer den unge moren seg for å legge ut DETTE på nettet!

106759

Å ta seg av et barn som enslig forsørger er ingen enkel oppgave, spesielt hvis det er dårlig stemning mellom foreldrene. De fleste blir selvfølgelig enige om å holde forholdet vennskapelig, for barnets beste.

Selv om Jessica Singleton og Jon Megason ikke er sammen lenger, har de fortsatt et veldig kjærlig forhold. De har en sønn sammen, og begge elsker ham mer enn noe annet. Men selv om forholdet deres ikke lenger er romantisk, jobber de fortsatt sammen som en familie, for å gi sønnen omsorg og kjærlighet. I et innlegg på Facebook, beskriver Jessica hvordan Jon gjør alt han kan, ikke bare for sønnen, men for henne også. Jon betaler ikke engang barnebidrag – men når sønnen eller Jessica trenger noe, stiller han opp med en gang.

Les Jessicas rørende ord om Jon nedenfor.

Dette er eks-kjæresten min. Denne karen er mer verdifull enn gull. Dette er en mann som ikke betaler en eneste krone i barnebidrag gjennom staten – fordi når sønnen vår trenger nye klær, er det bare å ringe ham. 

Dette er en mann som kjøper utallige barnefilmer, så jeg kan nyte de hjemme med sønnen min. En mann som kommer på døra med en eske med alt vi trenger, så jeg ikke trenger å dra på butikken.

En mann som tar gutten vår på bare 10 minutters varsel langt oftere enn han burde, fordi jeg har mye å gjøre, eller bare trenger å hvile. Dette er en mann som hører på meg når jeg gråter fordi jeg er for stresset. En mann som forteller sønnen vår at han ikke må glemme mammas kjæreste når han lager en liste over sine favoritt-mennesker. En mann som kommer så fort han kan fordi vi er låst ute av huset, og som bruker lange kvelder på å hjelpe oss når vi trenger hjelp til noe.

Dette er en mann som merket gavene han kjøpte til sønnen vår med «mamma», fordi jeg ikke kunne kjøpe så mange gaver. En mann som fortsatt passer min søsters barn, slik at sønnen vår kan tilbringe tid med fetteren sin. En som blir med meg når jeg skal møte nye, fremmede folk, for å sikre at jeg er trygg. Dette er den beskyttende, sjenerøse, uselviske faren til sønnen min.

 

[adsense2]

 

Hindringene vi har måttet overvinne for å komme til dette punktet har vært enorme. Dette var ikke lett – det var et valg. Slutt å lag unnskyldninger, og gå sammen – for barna. Jeg er den mest sta personen jeg kjenner, men tilgivelse var lett, fordi det var det beste for sønnen vår. Og på grunn av det, får jeg se sønnen min hver eneste dag. Vi ønsker alltid hverandre velkommen.

I tilfelle jeg ikke har fortalt deg det i det siste: Jeg er takknemlig for deg. Hovedsaklig for det motiverte individet du er, og hvordan du opptrer som en fantastisk rollemodell for Pierson, til tross for det grunnlaget du en gang hadde. Jeg elsker hvor mye kjærlighet sønnen vår alltid vil få fra deg.

Det kan ofte være vanskelig å gå godt overens med en tidligere partner, men dette unge paret viser at det er fullt mulig, og at det er det beste for alle parter.

Del gjerne disse rørende ordene med dine venner på Facebook!