19. juli 2024

61-åringen trosser alderdommen med sin hvite badedrakt. Men SE når hun snur seg!

Reklamer for badetøy kan ofte oppfattes som seksuelt provoserende, men som du kan se på disse fantastiske bildene, trenger det ikke alltid å være slik.

Man trenger ikke alltid å være ung for å bli badetøy-modell. Det beviser Yazemeenah Rossi her.

Bildene nedenfor er et samarbeid mellom nettbutikken «The Dreslyn» og undertøysbutikken «Land of Women». Ifølge grunnleggeren av The Dreslyn, ønsket de å vise at reklamer for badetøy ikke trenger å være kjønnsdiskriminerende, og at eldre kvinner like godt kan være ansiktet for produktet.

Til Huffington Post forteller hun om hvorfor hun valgte Rossi:

«Dette er en kvinne som utstråler helse og vitalitet. Hun er en trygg kunstner som tar vare på seg selv. Det handler om en kvinne som har levd fullt ut, som er intelligent og selvsikker, og som lar det skinne gjennom.»

Og når man ser bildene, er det vanskelig å tro på at modellen er 61 år gammel.

Rossi viser at man ikke trenger å være ung for å være en badedrakt-modell.

Tro det eller ei, Yazemeenah Rossi er 61 år gammel!

Hun ble født i Frankrike i 1955, og vokste opp på øya Korsika.

Hun er modell, kunstner og selvportrettfotograf, og nå bosatt i Malibu i California.

Bildene er en del av en kampanje for nettbutikken The Dreslyn og undertøysbutikken Land of Women.

Grunnleggeren av The Dreslyn har sagt at bakgrunnen for bildene var å gå bort fra den seksuelle vinklingen i reklame for badetøy, og viser at det ikke trenger å være et seksuelt tema i bildene.

Om hvorfor hun valgte Rossi, sier hun: «Dette er en kvinne som utstråler helse og vitalitet. Hun er en trygg kunstner, og hun tar vare på seg selv.»

[adsense2]

 

Men hva hemmeligheten bak hennes skjønnhet er, kan man jo lure på. Selv sier Rossi at det ikke finnes noen hemmelighet. Hun har bare spist økologisk mat, lenge før det ble populært.

«Jeg bruker olje på huden. Jeg bruker rapsolje i håret. En gang i uken skrubber jeg huden med olivenolje og sukker. Jeg spiser en avokado om dagen, og velger alltid økologisk kjøtt og fisk.»

Skjønnhet har virkelig ingen bestemt alder.

Del gjerne disse utrolige bildene med dine venner på Facebook!


[widget id=»text-13″]