Storesøster spiller Beethoven på pianoet. Men reaksjonen til LILLEBROR får meg til å gråte!

884

Klassisk musikk er noe som de fleste begynner å sette pris på når de kommer litt opp i årene. Det stemmer IKKE for lille Tyler som allerede som toåring lærte seg å elske klassisk musikk.

Han har knapt lært seg å prate når han får bli med på en skolekonsert der storesøsteren skulle fremføre Beethovens «Moonlight Sonata» på piano. Og han klarer ikke å holde tilbake tårene.

Det er pappen til Tyler som la ut videoen på sosiale medier, og den har nå fått masser av positiv respons. Her er bare noen av kommentarene:

«Dere må se å skaffe et instrument til guttungen.»

«Han viser en slik sårbarhet og sympati at han kommer til å uttrykke seg fantastisk via musikk.»

«Jeg gråter, det er det beste jeg har sett på Facebook (eller noe annet sted) på flere måneder. Takk for att dere deler dette med oss.»

Jeg håper virkelig at lille Tyler kommer til å begynne å spille et instrument selv, for med den følelsen han har for musikk allerede nå kan det ikke bli annet en magisk!

[adsense2]

 

Nedenfor kan du selv se videoen av Tyler som hører på søsterens konsert. Og selv om det er Tyler som er i fokus her, så må vi ikke glemme å sette pris på hvor nydelig storesøsteren spiller!

Gjør dagen til dine venner litt bedre og DEL dette på Facebook!