Han ble rasende da han ble påkjørt av en motorsykkel. Så ser hva som ligger på bakken, og hjertet hans knuses!

54763

Sayd Omar Morales Akmad fra Polomolok på Fillipinene satt i bilen sin da en motorsykkel kjørte på ham bakfra. Han ble ikke fornøyd med den store bulken, men raseriet hans forsvinner fort når han gjør denne oppdagelsen: Motorsyklisten som kjørte på ham var en fattig fisker. Han fraktet en sekk med ris til sin sultne familie. I sammenstøtet sprakk ris-sekken, og risen ble strødd utover asfalten.

 

[adsense2]

 

Når politiet ankom, tok den fattige fiskeren på seg ansvaret for ulykken, selv om han ikke visste hvordan han skulle få til å betale for skaden. Men til alles store overraskelse gjør Sayd noe fantastisk: Istedet for å kreve oppgjør for skaden, gir han fiskeren penger til å kjøpe ny mat til familien. Fiskeren kunne ikke gjøre annet enn å gråte – av ren takknemlighet.

Sayd derimot, tok til Facebook for å takke bestemoren og faren sin. De lærte han at ting kan erstattes, mens tapt respekt og kjærlighet ikke kan erstattes.

For en fantastisk gest.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!