Politimannen besøker en ensom gammel mann. Men det som skjer ETTERPÅ gjør meg varm i hjertet!

382

Jon Sterling er en ektemann, far og politibetjent som har tjenestegjort ved Erlanger Police Department i Kentucky i mer enn 20 år.

For omtrent fire år siden ringte Norm, en eldre mann, politiet for å rapportere om noe mistenkelig aktivitet i nabolaget hans.
Jon svarte på henvendelsen, og ble med én gang imponert over Norms intellekt og eksentrisitet. Han fikk vite at Norm var en veteran fra Koreakrigen som bodde for seg selv og likte å passe på at naboen hadde det bra. Gjennom årene utviklet Jon og Norm et usannsynlig vennskap og et tett bånd. Nylig fylte Norm 83 år.
27 Februar 2017 tok Jon rundene sine gjennom byen når han la merke til sosialarbeiderne som var samlet hjemme hos Norm. Siden han ikke hadde sett mannen på en stund, bestemte han seg for å stoppe innom for å sjekke at alt var OK.
Jon kunne ikke tro hvor annerledes Norm plutselig så ut. Han hadde gått ned en masse i vekt, og så sliten og uflidd ut. Jon var spesielt satt ut over hvordan Norms skjegg hadde vokst seg like langt som håret hans. For denne godhjertede politimannen var det helt uakseptabelt å la vennen bo slikt.

[adsense2]

 
Sosialarbeiderne fortalte Jon at Norm hadde utviklet demens. Men dessverre hadde ikke Norm noen familiemedlemmer igjen, og kunne ikke ta vare på seg selv.
Det var da Jon tok en avgjørelse som var så utrolig at den nå er viral.

Se den hjertevarmende historien selv og DEL den med dine kjære på Facebook!