Den fulle kvinnen setter igjen bilen på parkeringsplassen. Når hun skal hente den neste dag, finner hun en lapp på ruten!

80132

I USA er toleransen for alkohol i kombinasjon med bilkjøring noe høyere enn i Norge. Men det betyr ikke at man skal la all sunn fornuft ligge igjen, og sette seg bak rattet i enhver anledning. En kvinne ved navn Paula Grzelak Schultz tok derfor den kloke beslutningen om å la bilen stå igjen etter en kveld ute på restauranten»Original Joe’s».

Dagen derpå fikk hun en klump i halsen, da hun fant en lapp på frontruten på bilen sin. Men innholdet var langt fra hva hun hadde forventet.

På lappen sto det:

«Kjære gjest på Original Joe’s i Sheerwood.

Vi vil bare takke deg for at du lot bilen stå her over natten. Jeg er ikke sikker på om du hadde konsumert alkohol i restauranten vår eller ikke, men vi ønsker å takke deg for at du ikke kjører i påvirket tilstand. I denne konvolutten finner du en kupong, som er verdt 500 gram av våre utsøkte kyllingvinger. Vær vennlig og godta dette som takk for at du er ansvarlig. Livet er dyrebart.

Ha en god helg!

Med vennlig hilsen Jay McLean, daglig leder»

Paula ble så positivt overrasket at hun delte et bilde av lappen på Facebook, hvor det allerede har blitt delt over 8000 ganger.

[adsense2]

 

 

Vi passer alltid på å straffe folk for ugjerninger, men vi bør absolutt bli bedre på å belønne folk for gode gjerninger.

Del denne artikkelen hvis du er enig!