Alenemammaen forlot sine 4 barn uten å si et ord. Men da politiet stormet leiligheten, fikk de seg en overraskelse!

1241

Når man stifter en familie, påtar man seg et enormt ansvar. Dessverre er det ikke alle foreldre som er klare over det. De fleste foreldre kan sikker si seg enige i at oppgaven som mor eller far kan være overveldende, spesielt hvis man er enslig forsørger.

Men 11 år gamle Juan Pablo fra Bogata i Colombia visste råd, når han og hans tre søsken ble forlatt av moren. De kjente aldri faren sin, så etter at moren dro, var de helt alene.

Bare tanken på at en 11 år gammel gutt blir etterlatt med ansvaret for seg selv og sine yngre søsken er skrekkelig. Men modige Juan Pablo kom uventet bra ut av situasjonen: Han sørget for at søsknene dro på skolen, og at de tigget på gaten etter skoletid, slik at de fikk inn penger til mat. Enkelte dager fikk de dog ikke inn nok penger, og måtte plukke mat fra søpla. Men de fikk i alle fall i seg mat.

Juan Pablo og brødrene slet seg gjennom hverdagen, inntil en nabo ble klar over situasjonen, og varslet politiet. Når politiet ankom familiens leilighet, ble de overrasket over hvor bra barna hadde klart seg.

Alle barna var friske og uskadd. Juan Pablo har som den eldste broren gjort alt han kunne for å forsørge søsknene, så vel om å ta seg av husarbeidet. Ingen vet nøyaktig hvor lenge barna har måtte klare seg selv, men alle er mektig imponert over hvor modig og voksent Juan Pablo har opptrådt gjennom det hele.

[adsense2]

 

Og siden ingen vet hvor noen av foreldrene er, ble barna flyttet til et barnehjem – hvor Juan Pablo endelig kunne leve som et barn igjen.

Juan Pablo er liten, men likevel en stor helt. Det er ikke mange 11-åringer som er så modne og ansvarlige som denne gutten. Han og søsknene fortjener virkelig en pust i bakken og en god fremtid.

Del denne artikkelen hvis du er enig!