Pappaen skulle se til sin sovende datter. Men når han løfter dyna, SKRIKER han etter hjelp!

994

Bursdagsfeiringer er noe av det beste barn vet om. Hadde smårollingene fått bestemme selv, hadde de nok fylt år mer enn en gang i året.

Jeg kan forstå hvor opprømt Jaina følte seg i forkant av selskapet som skulle finne sted i hennes eget hjem, selv om feiringen ikke var for henne.

Hjemme hos familien McGloghlon var de i full gang med å organisere farens bursdagsselskap. Datteren Jaina ville gjerne hjelpe til med planleggingen av det Star Wars tematiserte selskapet – med masse ballonger.

De hadde kjøpt inn flere helium ballonger laget av folie.

Etter selskapet, var Jaina helt utslitt, så faren la henne ned i sengen hennes. Med seg på soverommet hadde hun to ballonger: en til seg selv, og en til lillebroren.

Etter en stund gikk faren inn på rommet for å se over Jaina og lillebroren. Jainas fot stakk ut utenfor sengen, og hodet hennes var dekket av dyna. Da faren gikk for å dekke datterens fot, og fjerne dyna fra ansiktet hennes, fikk han en forferdelig overraskelse: Hele ansiktet til Jaina var dekket av en stor ballong – og hun pustet ikke.

Han skrek etter hjelp, og prøvde desperat å vekke datteren sin. Men Jaina var bevisstløs, og våknet ikke. Ambulansen dukket opp i løpet av få minutter, og begynte gjenopplivning.

I over en time prøvde de å få liv i Jaina, men hun kunne ikke reddes.

Hun hadde blitt kvalt av ballongen. Politiet tror at hun inhalerte helium-gassen for å underholde lillebroren sin, da denne gassen gir deg en utrolig lys og komisk stemme når den inhaleres. Til slutt sovnet (eller besvimte) hun, som følge av at hun var utslitt etter selskapet, og at hun ikke fikk i seg nok oksygen fordi hun inhalerte gassen fra ballongen. Hun sovnet med ballongen over ansiktet, og ble kvalt mens hun var bevisstløs.

Dette marerittet av et scenario høres kanskje utrolig ut, men det er mer vanlig enn du tror: Ifølge Consumer Product Safety Commision (SPCS), er ballonger det produktet rettet mot barn som fører til flest tilfeller av kvelning.

Nedenfor kan du se en videoreportasje om den tragiske hendelsen.

 

[adsense2]

 

Selvfølgelig er det greit å ha ballonger på en bursdagsfeiring, men vær forsiktig! Ikke la barna leke med ballongene alene, og ikke la de ta ballongene med seg på soverommet når de skal legge seg.

Del gjerne denne artikkelen som en advarsel til alle foreldre der ute!