Mannen dokumenterer IKEA-turen med kona i all hemmelighet. Nå går bildene verden over!

855

Denne fyren befant seg lørdag morgen i en situasjon som er godt kjent for flere mannfolk: Han står nemlig sammen med kone foran inngangen til IKEA, og han har ingen anelse om HVORFOR de er der. For å få litt underholdning ut av dagen, bestemmer han seg for å dokumentere tvangsturen i all hemmelighet. Han deler det morsomme resultatet på Imgur:
«Her er vi. Leiligheten vår er fullt møblert. Jeg vet ikke hvorfor vi er her igjen.»

 

«Det ser ut som om vi er her delvis for å spise lunsj.»

 

«Jeg har sølt noe frukt-lignende lilla saus på buksene. I tradisjon tro. Det kommer garantert til å bli flekk. På Facebook råder min tante meg til å helle kokende vann på flekken. Hun påpeker videre at jeg bør ta av buksene før jeg gjør det.»

 

«Kanskje er vi her for å handle institusjonelle oppbevaringløsninger. Kona mi sier: ‘Kanskje når vi har åtte barn.’ Vi har null barn. Vi går videre.»

 

«Vi ser på talglys. Vi har mange talglys. Vi kjøpte de vi har fra IKEA. Disse ser LITT annerledes ut.»

 

«Hun spør hva jeg tenker om denne oppbevaringsløsingen. Jeg sa: ‘Vi har ikke plass til den.’ Det var tydeligvis feil svar.»

 

«Det kan se ut som vi er her for å kjøpe et speil. Jeg begynner å huske en samtale der hun uttrykte at vi trengte dette.»

 

«Kona mi blir sjarmert av kosedyr-rottene. Dette verken overrasker eller skremmer meg, selv om jeg er overrasket over at rottene utgjør en så dominant del av utstillingen. Det er et merkelig utstillings-valg.»

 

«‘Klar?’ spør hun. Jeg sier ja, men jeg er ikke sikker på hva hun sikter til.»

[adsense2]

«Jeg har blitt avslørt.»

 

«Vi betaler. Vi har et dekke til mikrobølgeovnen, en sukkerskål, og en skuffe-deler. Vi har ikke et speil. ‘Jeg vil ha iskrem,’ sier kona mi.»

 

«‘Jeg elsker deg for alltid, selv om jeg allerede må,’ sier kona mi. Jeg elsker henne også.»

Alle som har tatt turen til IKEA og returnerer hjem bare få timer etter uten en hel bil full av greier fortjener en premie. Jeg legger meg flat!