Alle guttene ignorerte denne jenta fordi hun var «for tjukk». Men nå kan de bare ANGRE!

76202

Når danske Mathilde Broberg er 16 år ser hun en video som vil forandre livet hennes for alltid: Det er en video av henne – og hun liker ikke det hun ser i det hele tatt.

 

På den tiden var Mathilde svært overvektig. I denne videoen innser hun at hun at hun ønsker å forandre på noe. Hun mimrer at «Jeg innså hvor stor jeg egentlig var. Jeg visste jeg måtte forandre meg, og det var et mareritt.» Hun hadde vært ukomfortabel hele livet. Nå var tiden inne til å gjøre noen forandringer.

 

Med en vekt på rundt 120 kg visste Mathilde at hun hadde mye arbeid foran seg. Hun spiste på den tiden rundt 3500 kalorier hver dag, som er altfor mye for henne. Det er en ond sirkel, for jo mer hun spiser jo verre føler hun seg, og jo verre hun føler seg jo mer trøster hun seg med mat.

 

Etter å ha sett videoen blir hun ekstremt bestemt på å snu rundt på livet sitt. Hun slutter med én gang å spise usunn mat, som chips, cola, og hurtigmat, og begynner med «teskje-dietten». Ved å bruke en liten skje må hun spise mye saktere, og ender dermed opp med å spise mye mindre. Gjennom å gi kroppen sin mer tid til å fordøye maten føler hun seg mettere. Snart begynner vekten å gå nedover og Mathilde føler seg mye bedre.

Når hun hadde gått ned over 60 kg er hun fornøyd med vekten, men irriterer seg over den overflødige huden som er igjen. Heldigvis betaler det danske helsevesenet for den kosmetiske kirurgien for å fjerne den slappe overflødige huden.

Mathilde er glad i sin sunne kropp, og begynner å bevege seg mer og trene. Hun liker sport såpass at hun til og med ender opp med å bli en fotomodell for sportsklær!

Samtidig innser hun at hun plutselig får mye mer oppmerksomhet fra gutter. Det er uvandt å avslå interresserte gutter, men hun er svært selvsikker: «De som ikke likte meg når jeg var tyngre fortjener meg ikke nå!». Hun vil ha en mann som elsker henne som hun er. Og hun fant ham i treneren sin!

 

[adsense2]

 

 

Mathilde er med rette stolt av fremgangen sin. Regelmessig legger hun ut bilder på Instagram for å dokumentere forvandlingen. Og følgerene hennes blir inspirert til å endre livsstilen sin de også.

Så fælt som det var for Mathilde å se den videoen av seg selv, har det likevel kommet noe godt ut av det: Den var vendepunktet hennes, og hun trengte den for å styre livet sitt i en ny retning der hun til slutt kunne føle seg komfortabel i kroppen sin.