Foreldrene tar farvel med sin døende datter. Men PLUTSELIG kjenner faren noe i hånden som forandrer alt!

1537

Når familien Moore-Williams var på ferie i Spania oppdaget de at deres 18 måneder gamle datter Bella begynte å miste håret. De forsto at noe var fryktelig galt, og dro rett til sykehuset så snart de kom seg hjem igjen til England.
Legene konstaterte fort at den lille jenta hadde en uvanlig mitokondriell sykdom, som bare rammer 1 av 60 000 barn. Sykdommen gjør at cellene ikke vokser som normalt og kan dermed medføre at kroppen begynner å bryte seg selv ned.
Legene forklarte også at mesteparten med sykdommen ikke viser noen symptomer, men for en del pasienter som faktisk begynner å utvikler typiske symptomer går sykdomsforløpet ofte fort og ender i de fleste tilfeller med døden.

Flere uker gikk uten at tilstanden hennes forbedret seg, og legene forklarte at tiden var inne for mamma Francesca og pappa Lee å skru av respiratoren.
Familien samlet seg på sykehuset og tok noen siste bilder sammen med Bellas fem år gamle bror Bobby. De sa sine farvel og gråt stille når legene skrudde av respiratoren.

De satt igjen og tittet på den lille piken, fortvilet av sorg. Bella pustet saktere og saktere for hvert minutt, men etter en halvtime skjedde noe utrolig. Dette fortelle pappa Lee til Telegraph:

«Jeg holdt den lille hånden hennes, og visste at hun tok sine siste åndedrag. Jeg kjente hvordan hun sakte slapp taket på meg, men plutselig grep hun tak rund fingrene mine!»

 

[adsense2]

 

 

Bella begynte å røre på seg og gråte. Foreldrene satt først sjokkerte og så på, før de innså at den lille jenta kjempet for livet. De tilkalte legene som med en gang gjorde alt i sin makt for å redde den lille jentas liv.

Etter en times kamp var det klart: Bella kom til å overleve!
Legene var rørt over at det nettopp hadde skjedd et mirakel, og de er dypt imponerte over den lille jentas kampvilje. Nå har det gått 5 måneder siden den dramatiske hendelsen fant sted. Sykdommen er der enda, men Bella har fått en ny sjansje med rett medisinering.
Jentas helse blir bedre og bedre for hver dag som går, og håret hennes har vokst ut igjen. Hun kan gå, prate og le som en hvilken som helst annen 2,5 åring, og familien ser lyst på fremtiden.

Vi ønsker dem all lykke fremover – del artikkelen om du også gjør det!