Publikum ler når trubaduren oppfordrer den fremmede kvinnen til å synge. Så sjokkerer hun ALLE!

987

Det er virkelig noe magisk ved kraften i musikk. Musikk kan bringe folk fra ulike kulturer, bakgrunner og steder i verden, sammen.  Men den mest autentiske musikalske gleden vi får, får vi ofte fra gater og torg – hvor gatemusikantene skaper atmosfæren.

Videoen nedenfor ble filmet på gaten i Brussel, der en gatemusikant har tiltrukket seg en stor menge av fascinerende lyttere. Sangen han spiller er Bob Marleys klassiske «Three Little Birds», som du helt sikkert har hørt før.

Og ja, han både spiller og synger fint – men det er ikke før en av tilskuerne blir ropt opp på «scenen» at publikum får seg en opplevelse de aldri glemmer!

[adsense2]

 

 

Se selv i videoen nedenfor.

Del gjerne denne med venner og familie på Facebook, hvis du også mener at disse musikalske talentene fortjener å bli hørt!