Paret ville adoptere DENNE gutten fordi de ikke kunne få barn selv. Men når de møter ham, endres alt!

1184

Claudio Coccalon og Mariela Rzepesi fra Argentina hadde alltid drømt om å få egne barn. Men det var ikke så lett som de hadde forestilt seg. Etter flere mislykkede forsøk, bestemte de seg for å prøve kunstig befruktning. Men når også det mislyktes, valgte de å gå for det eneste alternativet som var igjen: Adopsjon.

Men det skulle vise seg at adopsjon heller ikke var noen enkel prosess. De måtte vente i 10 år før de fikk beskjed om at det var et barn de kunne adoptere. Det var 12 år gamle Julio, som bodde i provinsen Misiones.

Når paret reise avgårde for å besøke Julio, fikk de seg en stor overraskelse: Han hadde fire yngre søsken. Men problemet for Julio var at de fleste foreldrene som ønsket å adoptere barn, syntes han var for gammel. Yngre barn blir som regel foretrukket av adoptivforeldre. Men Mariela og Claudio forelsket seg umiddelbart i gutten.

Han var smart, og veldig sosial. Julio stilte paret noen spørsmål, og han fortalte dem om seg selv og sin familie. Det ble raskt klart hvor mye han elsket og beundret sine yngre søsken.

Mariela ble smittet av denne kjærligheten.

[adsense2]

 

«Den kvelden følte jeg meg som en mor for første gang. Julios kjærlighet til sine søsken rørte oss virkelig inn til hjertet. Han var døråpneren sine søsken.» sier hun.

Verken Claudio eller Mariela orket tanken på å skille barna fra hverandre. De kom derfor frem til den dristige beslutningen: De skulle adoptere Julio og de fire søsknene hans.

Ikke bare ble livene til fem barn forandret, men livene til Claudio og Mariela tok også en drastisk vending da familien vokste fra 2 til 7 personer, nesten over natten.

Julio og søsknene nyter det nye livet og den nye familien sin. Det er så fantastisk å se at det finnes mennesker som strekker seg så langt for å gjøre en forskjell for noen.

Del gjerne denne artikkelen med venner og familie på Facebook!