13. juni 2024

Den «slemmeste mammaen i verden» kaster barnas iskrem foran øynene deres. Grunnen blir FEIRET over hele verden!

Amerikanske Jaimie Primak Sullivan er en forfatter og mor til tre barn. På Facebook forklarer hun hva hun gjorde en dag som gjorde henne til den «slemmeste moren i verden».

«Så… Jeg er den slemmeste moren noensinne.
Jeg tok mine 3 barn med til Dairy Queen etter middag. De oppgav sine dessert bestillinger og vi ventet omtrent 5 minutter for å få isen. Den unge kvinnen (kanskje 17 år) gir hvert av barna sin iskrem. Ikke én av dem så henne i øynene. Ikke én sa takk. Ikke til henne, ikke til meg… Så jeg ventet. Jeg talte til 10 i hodet mitt mens de ivrig spiste isen sin og den unge kvinnen bare så på meg (sikkert fordi hun trodde jeg hørte stemmer) og jeg så på mens barna mine spaserte ut døra.
Jeg fulgte ut etter dem hvor jeg rolig samlet inn iskremene deres, og ungene så på med skrekk mens jeg hev dem i søppelet. Alle 3 ble helt hysteriske. Jeg ventet. Stille. Rolig. Når de innså at jeg hadde noe jeg ville si, ble de stille.
Jeg forklarte til dem at en dag, hvis de var heldige, ville de ha en jobb slik som den unge jenta. Og jeg håpte at folk ville se dem. Virkelig se dem. Se dem i øynene og si takk. Vi er for gamle som 8-7-5-åringer til å gå gjennom dagene våre uten å bruke manerer og vanlig folkeskikk.
Så i dag er jeg verdens slemmeste mor.»

Det var mange forskjellige reaksjoner til Jaimies lære-metoder: «Bra gjort! Som en som jobber i en restaurant og konstant blir ignorert, vil jeg takke deg for å lære dine barn manerer!» skriver en bruker. «Jeg vet du er deres mor, men jeg synes det var litt i overkant og ganske strengt, og det minne vil bli hos dem,» kommenterer en annen.

[adsense2]

 

Hva synes du om handlingen til trebarnsmoren?


[widget id=»text-13″]