Babyen skrek i smerte, men moren visste ikke hvorfor. Men når hun løftet ham opp, fikk hun SJOKK!

14315

Hayley Turner fra Kingston Bagpuize i Storbritannia kunne ikke være mer stolt: Sammen med ektemannen Rob hadde hun sin lille sønn Samuel.

1

Samuel kom litt for tidlig til verden, og derfor er Hayley naturligvis ekstra bekymret for ham.

2

Det tok noen uker før hun og Rob fikk ta med seg lille Samuel fra sykehuset.

3

Men denne gangen var det faktisk grunn til bekymring. Etter en opprørende dag skrev Hayley dette Facebook-innlegget:

4

«Jeg pleier vanligvis ikke å skrive slike ting, men jeg antar at hvis det kan skje med meg, så kan det skje med andre. Så jeg tenkte å gi dere en advarsel, slik at dette ikke skjer i fremtiden…

I dag byttet jeg Samuels bleie på stellebordet på et offentlig toalett. Da jeg la ham på stellebordet, skrek han. Jeg trodde det var fordi han var sliten, kald eller bare gretten, så jeg ga ham en klem for å roe ham ned. Men det viste seg at noen idioter synes det var morsomt å legge tegnestifter på stellebordet. Min stakkars baby ble presset på de spisse stiftene, og fordi han ikke er gammel nok til å fortelle meg hva som gjorde vondt, ser han nå ut som en nålepute med 5 hull. «Sint» er ikke i nærheten av å beskrive hvordan jeg føler meg. Det er trist at dette må sies, men dette er en advarsel: Sjekk stellebordet!»

5

Det er lett å forstå at Hayley blir sint og sjokkert når folk gjør så forferdelig ting. Det er helt sykt. Heldigvis har mor og sønn kommet seg etter hendelsen.

6

Men la Hayleys historie være en påminnelse og en advarsel – det tar bare noen sekunder å sjekke om alt er i orden med stellebordet.

[adsense2]

 

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!